K&V Groningen

Wj zijn Gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap Groningen en zijn opgericht op 4 maart 1904. Hoewel we een christelijke grondslag hebben is iedereen bij ons welkom. Door onze leeftijd zijn we een sportvereniging die al geruime tijd in de stad Groningen actief is met lessen, wedstrijden, demonstraties, sport- en speldagen enz. Al onze activiteiten worden ook in de agenda weergegeven.

We bieden lessen aan op heel veel verschillende locaties in en om de stad en kunnen daarmee bijna 850 leden bedienen. We zijn met dat aantal de grootste gymnastiekvereniging van de provincie Groningen.

Onze leden variëren van jong (± 2 jaar) tot oud (± 85 jaar); je leeftijd is dus nooit een probleem om lid te worden. Bij Kracht en Vriendschap kun je terecht voor peuter- en kleutergym, recreatieve gymnastiek, turnen voor zowel jongens/ heren als meiden/ dames- ook met wedstrijden-, street- en jazzdance recreatie en selectie, acrogym, freerunnen en als je wat ouder bent en niet meer wil turnen, kun je meedoen met de trimgroep om je conditie op peil te houden.  Zie voor het gehele aanbod het lesrooster.

Als je overweegt lid te worden, meld je dan aan voor een proefles

Je krijgt een reactie of er plek is en dan kan je een tweetal lessen meedoen. Daarna vul je een lidmaatschapskaart en vanaf dat moment bent je lid.

De hoogte van de contributie kan je bekijken op de contributiepagina.
Niet voldoende inkomsten om de contributie te kunnen betalen? Dan helpen we graag met Stichting Leergeld en/of het Jeugdsportfonds. Wij kunnen als vereniging geen aanvraag voor je doen, dat moeten je ouders zelf doen. Wel kunnen we als vereniging een jaarberekening opstellen met daarin de verantwoording van de juiste bedragen ten behoeve van de contributie en bijvoorbeeld de aanschaf van kleding.

De juiste volgorde van aanvragen is:

• meld je aan bij de vereniging en geef aan dat je de betaling via het fonds wil laten lopen
  • dit bericht wordt verstuurd naar fonds@kvgroningen.nl
  • de fondsenadministratie neemt contact met je op voor het opstellen van de juiste jaarberekening
  • de jaarberekening dien je zelf in bij stichting leergeld (of je intermediair doet dat bij het jeugdsportfonds)
  • in de jaarberekening kan kleding eventueel opgenomen worden
  • wanneer de betaling van het fonds bij de vereniging binnen is wordt eventueel bestelde kleding verstuurd

Algemene Lidmaatschapskaart

Voor het opzeggen van je lidmaatschap vragen we een schriftelijk bericht, zie daarvoor de voorwaarden op de pagina van afmelden.