Contributie

Word je lid van Kracht en Vriendschap Groningen dan berekenen we je contributie. Dit om de kosten van zaalhuur, uitbetaling van trainers, materialen etc. te kunnen dekken. Het bestuur wordt niet betaald, maar behartigd de belangen geheel vrijwillig.

Wil je je aanmelden? Informeer bij ledenadministratie@kvgroningen.nl of er plek is en ga naar de les om mee te doen! Na 2 proeflessen krijg je van de leiding een informatiebrief over hoe je je kan aanmelden. Je lidmaatschap begint op datum van de inschrijvingskaart.

Wil je je afmelden?
Dat kan alleen schriftelijk via e-mail naar:  ledenadministratie@kvgroningen.nl
Je ontvangt altijd een bevestiging van je afmelding. Mocht deze na 5 werkdagen onverhoopt niet verstuurd zijn neem dan opnieuw contact op. Het lidmaatschap beëindigen kan alleen op 1 juli of 1 januari. Daarbij een maand opzegtermijn in acht opgenomen moet het bericht uiterlijk voor 1juni/1december binnen zijn. Ben je te laat dan verrekenen wij nog voor een half jaar contributie. Je kan je daarbij niet beroepen op de kwartaalbetaling. Bij het inschrijven ben je immers akkoord gegaan met deze regeling.

De contributie wordt altijd in de laatste week van de eerste maand van het kwartaal afgeschreven: (rond 25 januari, 25 april, 25 juli, 25 oktober) De contributie is in 2017 per kwartaal:

contributie per kwartaal bondscontributie per kwartaal inschrijfgeld eenmalig
gymnastiek/ turnen/ acro/ RG/ Freerunning
2-9 jaar 43,00 5,50 8,50
10-16 jaar 46,00 5,50 t/m 15 jaar
17-80 jaar 49,00 6,50 vanaf 16 jaar
dames turnen 1,5 uur vanaf 17 jaar 73,50
heren turnen/ freerunning 1,5 uur 12-16 jaar 69,00
heren turnen/ freerunning 1,5 uur vanaf 17 jaar 73,50
recreatie alle leeftijden 46,00
selectie 1,5 uur alle leeftijden 66,00
selectielessen dames- en herenturnen/ acro
turnen 1,5 uur 55,00
turnen/ acro 2 uur 60,00
turnhal leek 2 uur 65,00
turnen 3 uur 67,50
knipkaart leek 67,50 * aan te schaffen via webshop

Aan het begin van elk kwartaal wordt vooraf de contributie geïnd via automatische Incasso, je krijgt altijd via de bank bericht over de exacte datum. De ondertekening op de inschrijvingskaart bij aangaan van het lidmaatschap dient tegelijk als machtiging voor de automatische Incasso.

Betaling via JeugdSportFonds / St.Leergeld aanvragen
Voor het jeugdsportfonds is een intermediar nodig. Dat zijn wij niet. Voor een bijdrage van Stichting Leergeld kan gemaild worden naar Leergeldgroningen@live.nl. Dat moet door ouders zelf worden gedaan. Zorg wel dat eerst het inschrijfformulier bij KV binnen is. Onze fondsenafdeling maakt dan de jaarberekening die je aan de medewerker van St.Leergeld moet afgeven. Meer info bij fonds@kvgroningen.nl

De Bondscontributie voor de KNGU wordt bij elk kwartaal opgeteld. De bondscontributie geldt voor alle leden.

Wanneer je ook af en toe in Leek wil trainen kan je ervoor kiezen om een knipkaart te kopen. Je kan deze kaart bestellen via de webshop. Je kan met deze kaart 10x trainen op zelf te kiezen zaterdagen. Je betaalt dus alleen als je ook echt komt trainen! LET OP: in verband met wisselende contributiebedragen per jaar, is een knipkaart na een jaarwisseling slechts nog 1 jaar geldig! De gele kaart van 2016 is dus nog tot en met 31 december 2017 geldig, daarna niet meer.

Ook bij Kracht & Vriendschap kan je met de Stadjerspas korting krijgen op de contributie. Via www.stadjerspas.nl kan je de pas en coupon aanvragen bij de gemeente. Deze sportcoupon kan je inscannen en opsturen naar penningmeester@kvgroningen.nl, dan wordt de korting (waarde €20,00) met de eerstvolgende contributie  verrekend.