Damesturnen

Hoewel het algemeen bekend staat dat damesturnen niet zo’n lange duur kent als herenturnen is het tegendeel waar. Bij Kracht & Vriendschap wordt er gewoon doorgeturnd! Er zijn 2 damesgroepen. Op de dinsdagavond aan de Canadalaan komen vrouwen tussen de 18 en 65 bij elkaar om wat ze vroeger op turnen geleerd hebben bij te houden of juist  nieuwe elementen aan te leren. Een ieder kan op haar eigen niveau meedoen. Een gezellige club dames die nog hart voor de sport heeft en het niet kan loslaten.
Op donderdagavond is er een groep dames die iets fanatieker is. Sommigen doen nog mee aan wedstrijden. In het algemeen zijn dit dames die een geschiedenis in het turnen hebben. Een deel van deze dames traint op zaterdag ook wel eens mee in de turnhal in Leek (totdat er een hal in Groningen is).

Heb je vroeger ook geturnd of lijkt het je heel leuk om het te proberen? Kom dan vooral een keer langs en ervaar het!

Vanwege vernieuwing van de website is dit aanbod niet up to date – ga naar het volledige lesrooster voor de juiste lestijden

Lesrooster Dames turnen

DINSDAG
Canadalaan   4  (De Wijert)