Dansnieuws

27-2-107 Dansvoorstelling van Melanie met onze eigen dansersessen!

Onze dansdocente Melanie Bolhuis moet dit jaar voor haar examen een dansvoorstelling organiseren. Dat gaat gebeuren op zaterdag 13 mei in de Postwagen te Tolbert.

Niet alleen zij zal te zien zijn in de show, maar ook de meiden van onze jazzdance groepen en de oudste groep van de streetdance recreatie.

Wil je hier ook bij zijn? reserveer dan snel je tickets!

14-12-2016 Nieuwe hoodies voor Streetdance selectie
De meiden van de streetdance selectie zijn klaar voor het wedstrijdseizoen. Nieuwe namen voor de beide teams en daar horen nieuwe hoodies bij!
08-12-2015 Nieuw outfits selectiegroepen streetdance

19-11-2015 Nu ook danslessen in de Oosterparkwijk!

Vanaf de herfstvakantie bieden we ook danslessen aan in de Oosterparkwijk. Deze vinden plaats in de gymzaal van de Siebe Jan Boumaschool en zijn toegankelijk voor alle kinderen die maar willen dansen

van 15.30-16.20 kinderen uit groep 3 t/m 5
Van 16.20-17.10 kinderen uit groep 6t/m 8

5 september dansaudtie!

Dansaudities voor iedereen die wil dansen op recreatie én/ of selectieniveau! Kom jij ook 5 september?

29 juni 2015 Afsluitende dansshow

Afgelopen maandag werd er weer een afsluitende dansshow gehouden. Alle dansgroepen kwamen aan bod. De jongste meisjes jazzdance, de oudere meisjes en nog een nummer samen. De jongste meisjes streetdance, de tussengroep streetdance en de oudste groep en  ook zij deden nog gezamenlijke dansjes. Uiteraard liet ook de selectie de dansen zien waar ze gezamenlijk maar liefst 7 prijzen mee in de wacht sleepten! Er was zelfs een nummer lyrical modern omdat we na de zomer ook die dans willen gaan aanbieden. Een mooi programma en een goede opkomst van ouders die kwamen kijken. Een geslaagde afsluiter van het seizoen!

Klik hier voor de foto’s of bekijk hieronder de filmpjes.

oudere meisjes jazzdance
alle meisjes jazzdance
oudste groep streetdance
alle meisjes streetdance
streetdance
streetdance jongste groep
moderne dans
slotdans met alle dansers

21-06-2015 Afsluitende dansshow op maandag 29 juni

Graag nodigen wij jullie uit voor de afsluiting van het dansseizoen. Op maandag 29 juni 2015 vindt de eindshow plaatst.

Hieronder vind je informatie over de show:

Datum: maandag 29 juni 2015
Kinderen die deelnemen aanwezig om: 17.30 uur
Binnenkomst ouders/ bezoekers: 18.15 uur
Start show: 18.30 uur
Einde show:  max. 19.15 uur
Plaatst: Grote sportzaal in de Vensterschool (Zuiderweg 70, Hoogkerk)

Een kaartje voor de show kost €1 per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Wij hopen dat iedereen komt kijken!

Groetjes,
Coby, Willemijn en Marcella
foto vorig jaar dansshow

K&V Groningen danst in de finale van het Noord Nederlands Kampioenschap
3 juni 2015

Zaterdag 30 mei 2015 was het eindelijk zover: de finale van het Noord Nederlands Kampioenschap streetdance in Sneek. Vanaf augustus 2014 zijn de team Dance-4-Ever en How We Dance al hard aan het trainen om een plekje in de finale te bemachtigen. De teams deden mee aan drie voorrondes en hebben genoeg punten behaald om mee te doen aan de finale. In de voorrondes hebben beide team het heel goed gedaan.

Dance-4-Ever, een groep van veertien meiden, danst dit jaar voor het eerst wedstrijden. In de voorrondes zijn ze één keer tweede geworden en twee keer eerste. In de finale zijn ze ook eerste geworden en dit betekent dat ze noord Nederlands kampioen zijn geworden in de categorie recreatie 11-12 jaar. Omdat Dance-4-Ever eerste is geworden tijdens de finale, moeten ze volgend jaar ook een categorie hoger dansen.

How We Dance is dit jaar begonnen in de categorie recreatie 13- 15 jaar. In de eerste voorronde hebben ze ontzettend goed gedanst en daarom zijn ze gepromoveerd naar de categorie selectie 13-15 jaar. In de tweede voorronde zijn ze zevende geworden en in de derde voorronde zijn ze eerste geworden. De finale was ontzettend spannend en How We Dance is derde geworden.

K&V Groningen heeft het dit jaar erg goed gedaan op de danswedstrijden en hier zijn wij als vereniging heel erg trots op. Lijkt het jou ook leuk om wedstrijden te dansen? Neem dan contact op met marcella_timmermans@hotmail.com.

Bekijk alle foto’s in het fotoalbum