Informatie zaterdag 22 oktober Gymgala

Hoi hoi,

Hierbij de informatie voor alle deelnemers van het Gymgala: Graag loop ik alvast even de dag met je door zodat je weet wat je kan verwachten. LEES DIT DAAROM EVEN GOED DOOR! 

Zaterdagmiddag is een generale repetitie. Deze wordt in 2 delen opgesplitst: 
Iedereen die in deel 1 van het programma zit heeft de generale tussen 13.30-15.00
Iedereen die in deel 2 van het programma zit (na de pauze dus) heeft generale tussen 14.30-16.00 
Zie de bijlage voor in welk deel jij zit. Het nummer achter je gymzaal staat voor de groep waar je in zit (dus 2 staat voor het 2e uur)

We verwachten dat iedereen uiterlijk een kwartier van te voren klaar staat (dus niet dan aankomen en dat je je nog moet omkleden) We willen de doorloop doen van de gehele show en daarom is het belangrijk dat iedereen het gehele blok aanwezig is. Dus deel 1 tussen 13.30-15.00 en deel 2 tussen 14.30-16.00uur (peuters/kleuters zijn uitgezonderd en hoeven geen generale te doen)

Bij aankomst zaterdagmiddag wordt je verwezen naar de dames- of de herenkleedkamer. Martiniplaza heeft geen echte kleedruimtes dus houd er rekening mee dat je met heel veel tegelijk omkleedt: neem geen onnodige en waardevolle spullen mee en stop zoveel mogelijk spullen in je tas zodat je dit niet kwijtraakt.

Als je in de kleedkamer aankomt zal daar een begeleider je opvangen en je een polsbandje geven. Dat is jouw toegangskaartje voor de avond en voor je begeleiders de herkenning bij wie jullie allemaal in het groepje zit. Kleed je om en trek je kleding aan die met je train(st)er is afgesproken. Ben je hier niet zeker van wat de bedoeling is informeer er dan deze week nog naar bij je train(st)er

De begeleiding neemt je mee naar de turnvloer en daar gaan we net als in de volgorde van de show de generale repetitie doorlopen. Waarschijnlijk ga je niet je hele oefening doen, maar wordt er uitgelegd waar je op moet komen en waar je weer afgaat en kan je gelijk zien waar de toestellen staan waar jij je performance gaat doen. In het overlappende half uur gaan we met zn allen de opening en de afsluiting oefenen. Alle leden die deelnemen worden bij de opening – hun eigen nummer – en de afsluiting verwacht.

LET OP: bij de generale repetitie mogen GEEN mensen komen kijken. Bezoekers worden niet toegelaten in de zaal. Dus geen papa’s en mama’s die stiekem al even willen gluren! 

Na de generale repetitie kan je naar huis om even rustig wat te eten. We verwachten iedereen weer om 18.30 in Martiniplaza want om 18.45 moet iedereen klaarstaan voor de opening

Om 19.00 start de show
Er is om 20.00uur een half uur pauze
het 2e deel start om 20.30
we zijn omstreeks 21.45 klaar met de show

Wist je trouwens dat we ook een loterij hebben en er leuke prijzen gewonnen kunnen worden? Van 2 tickets voor jump xl, vrijkaarten voor het turngala in leek,limonades van hooghoudt, bloemenbon, dinerbon, boeken, vrijkaarten voor intouchables het theater tot een beugelbehandeling ter waarde van 750euro!  Lootjes kosten 1 euro per stuk en 6 voor 5 euro. Deze kan je voor aanvang van de show en tijdens de pauze kopen (met contant geld) 

Heb je/ hebben je ouders nog geen kaarten? Die kunnen hier besteld worden

Verder wijzen we je er nog even op dat parkeren 2,10 per uur kost en er naast onze show nog 3 shows plaatsvinden in Martiniplaza. Het zal dus druk zijn en de kans is groot dat je wordt verwezen naar parkeren op de drafbaan. Daarom raden we aan zoveel mogelijk op de fiets te komen. 

We hopen dat jullie er zin in hebben om nu eindelijk dat te laten zien waar je al weken op geoefend hebt. Wij hebben er wel heel veel zin en hopen er met zn allen weer een hele mooie show van te mogen maken!

Tot zaterdag!
mede namens het bestuur en leiding

met vriendelijke groet,
Daphne Veldman

Geef een reactie