Instroomtest

Woensdag 24 mei 2017 gymzaal Ossehoedersstraat 1 Groningen

15-17 uur meisjes geboren in: 2009, 2008, 2007 en 2006

17-19 uur meisjes geboren in 2005 en eerder

Op woensdag 24 mei vindt er weer een instroomtest plaats voor leden die graag lid wil worden van de b-selectie van K en V Groningen. De B-selectie traint twee keer per week en komt uit op de KNGU wedstrijden in de provincie Groningen. Om te kijken of je beschikt over de mogelijkheden om in de selectie te kunnen komen turnen wordt er een test afgenomen waarin wordt gekeken naar lenigheid, kracht en welke turnelementen je de techniek al goed beheerst. Dit keer kun je de test van tevoren bekijken, zodat je kunt oefenen (samen met je huidige turntrain(st)er en weet wat er van je wordt verwacht. Ook de meisjes die momenteel in de b-selectie zitten zullen deelnemen aan de test om te kijken hoe deze meiden zich hebben ontwikkeld. Aan de hand van de scores en deze per verschillende leeftijden met elkaar te vergelijken worden opvallend scorende turnsters uitgenodigd voor een proefperiode in de b-selectie. Daarover zullen de kinderen dit keer via de mail bericht krijgen. De uitslag van de test ontvangt dit keer iedere turnster per mail, zodat zij weten hoe ze hebben gescoord op de verschillende onderdelen.

Wil je deelnemen aan de instroomtest, dan is het dit keer verplicht om je per email aan te melden door een email te sturen naar ellawelling@hotmail.com onder vermelding van:

• Naam
  • Geboortedatum
  • Huidige les(sen) en train(st)er(s)

Tot op de instroomtest!

Met vriendelijke groeten, Jan Schuurman en Ella Welling