Jeugdsponsoractie Poiesz

29-03-2017 Laatste week van de actie!

De laatste week! Nog steeds staan we op de 3e plaats, maar misschien zijn er nog wat verdwaalde munten en heb je deze week heel erg zin in tompoezen en milk & fruit en kunnen we nog een eindspurtje maken naar de 2e plek?

Zorg dat je uiterlijk zaterdag alle munten hebt ingeleverd in Hoogkerk. Daarna worden ze niet meer meegeteld.

#helpenisnognooitzolekkergeweest #PoieszJSA

14-03-2017 3e in de tussenstand!

Jeetje… al meer dan 11.000 munten verzameld samen! Dat is toch bijna niet normaal. Daarmee staan we op de 3e plek en we zijn megatrots op jullie inzet! De actie duurt nog 2,5 week dus we zetten nog even voort.

Met deze week in de aanbieding roosvicee (10 munten) en gevulde koeken (15 munten) #helpenisnognooitzolekkergeweest#PoieszJSA

14-02-2017

Deze week in de aanbieding bij de #PoieszJSA Hellema koeken of smoeltjes en roombroodjes. Voordeel voor jou en vele muntjes voor ons  ;-)

En heb jij ook al je stem uitgebracht op ons? Je kan er een waardebon van 100 euro mee winnen! https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa-stemactie…

Na de actie van afgelopen zaterdag staan we bovenaan in Hoogkerk, maar de andere clubs hebben nog een actiezaterdag! Dus alle steun en hulp kunnen we nog goed gebruiken de aankomende weken

05-02-2017 Wij doen weer mee aan de Jeugdsponsoractie van de Poeisz en die start aankomende week. Voorgaande jaren hebben we er tussen de 800 en 1200euro mee opgehaald en we zouden supertrots zijn als ons dat nu weer zou gaan lukken

Steun ons ook met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de C. Jetsesstraat 1 in Hoogkerk.

LET OP: je kan in alle poeiszwinkels munten verzamelen, maar alleen de munten die in onze koker in de winkel in Hoogkerk worden gedeponeerd tellen.

Deze week in de aanbieding pindakaas 1+1 gratis. Wie wordt daar nou niet groot en sterk van?!

En roomboter gevulde koeken 4 voor maar 2 euro!