Kamp!

Hallo allemaal,

Het is inmiddels traditie dat we op kamp gaan en ook dit jaar gaan we naar kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha. (www.nijsingh.info). In tegenstelling tot voorgaande jaren mag je geen vriendje/ vriendinnetje van buiten de club meer meenemen want daar hebben we helaas geen ruimte meer voor.

Op zaterdagavond hebben we een Bonte Avond en het lijkt ons leuk als jullie hiervoor verkleedkleren mee nemen. Omdat het deze zaterdag 11 november is gaan we met z’n allen Sint Maarten lopen in Appelscha (onder begeleiding). Neem dus ook vooral je lampion mee en een tas voor al dat lekkers! Wat we verder allemaal gaan doen is nog een verrassing, maar ook dit jaar belooft het weer een gezellig, spannend maar vooral een sportief weekend te worden. Heb jij ook zin in zo’n gezellig weekend, geef je dan op! Het kamp is van 10-12 november en voor alle kinderen van 8 t/m 14 jaar (een stoere 7-jarige mag ook mee). Vorig jaar zaten we vol, dus graag zo snel mogelijk aanmelden zodat je verzekerd bent van een plekje!

Opgave kan via de webshop van KV Groningen. Er kan gelijk afgerekend worden en dus hoeven leden en leiding niet meer met geld over straat. https://webshop-kvgroningen.nl/winkel/aanmelding-kamp/ LET OP: vermeld duidelijk de naam van degene die meegaat en op welke les ze zitten – zowel tijd als locatie. Dat maakt de indeling van kamers en auto’s een stuk gemakkelijker én leuker!

______________________________________________________________________

  • WAAR: Kampeerboerderij Nijsingh, Tilgrupsweg 5 , 8426 SN Appelscha. Tel: 0516-431201
  • VERVOER:  Jullie worden met de auto gebracht en gehaald. Daarvoor hebben wij de hulp nodig van je ouders.
  • VERTREK: Naar Appelscha, Vrijdag 10 november 2017. We verzamelen voor de sporthal van Vinkhuizen – Radiumstraat 150. Iedereen wordt om 19.00 verwacht met een volle buik! (avondeten is op vrijdag niet inbegrepen)
  • Terug naar Groningen, Zondag 12 november 2017. Vanaf de Kampeerboerderij om ongeveer 15:30 uur. De kinderen worden thuisgebracht.
  • KOSTEN: € 43,50 per persoon.
  • MEENEMEN: Slaapzak, kussen, kussensloop, hoeslaken, pyjama of nachthemd, toiletartikelen, handdoek, washand, theedoek, warme kleding, regenkleding, extra kleding (Je kunt vies of nat worden!), laarzen, zorgverzekering-pas, medicijnen*, verkleedkleren voor de Bonte Avond, ZAKLANTAARN MET BATTERIJEN (denk hierom, je hebt hem echt nodig). LET OP:  Gebruik je een dieet of medicijnen, wil je dit dan duidelijk bij opgave vermelden
  • NIET MEE: Mobiele telefoon: voor dringende zaken kan je gebruik maken van een telefoon van de leiding.
  • INFORMATIE: Voor vragen kan je terecht bij Daphne Veldman webmaster@kvgroningen.nl (gelieve alles per mail te vragen gezien ik veel aan het werk ben en slecht telefonisch bereikbaar)
  • OPGAVE OM TE RIJDEN: Onderstaande opgevraagde gegevens mailen naar webmaster@kvgroningen.nl (je kan (ook) een foto van het ingevulde maken en toesturen)
Naam Ouder: 
Ik woon in de wijk (ivm vervoer): 
Telefoonnr voor eventueel overleg: 
Mail: 
 Ik kan vrijdag ____ personen naar Appelscha brengen. Dat is incl. mijn kind? De kinderen:________________________________________________
 Ik kan zondag ____ personen uit Appelscha ophalen en thuisbrengen.  Dat is incl. mijn kind/de kinderen: ___________________________________

KAMP 2016

Het was ontzettend gezellig afgelopen weekend op kamp! De foto’s en filmpjes zullen snel volgen, maar nu eerst even een huishoudelijke mededeling:

VELE GEVONDEN VOORWERPEN
Bekijk de foto’s of er iets van jou tussen zit en neem contact op met Daphne webmaster@kvgroningen.nl

Mocht je iets in je tas zijn tegengekomen wat niet van jou is laat dat dan ook weten, want er komen inmiddels al redelijk wat mailtjes binnen met vragen naar gemiste spullen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..
Hallo allemaal,

Over een aantal weken is er Kamp! Het begint traditie te worden want we gaan weer naar kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha (www.nijsingh.info). Een ruime kampeerboerderij wat goed van pas komt want je mag ook dit jaar één vriendje of vriendinnetje meenemen. Op zaterdagavond hebben we een Bonte Avond en het lijkt ons leuk als jullie hiervoor verkleedkleren mee nemen. Wat we verder allemaal gaan doen is nog een verrassing, maar ook dit jaar belooft het weer een gezellig, spannend maar vooral een sportief weekend te worden.  Wel kunnen we alvast verklappen dat er ook deze keer een snoepwinkeltje zal zijn waar je wat lekkers kunt kopen. Heb jij ook zin in zo’n gezellig weekend, geef je dan op! Het kamp is van 25-27 november en voor alle kinderen van 8 t/m 15 jaar (een stoere 7-jarige mag ook mee). Vorig jaar zaten we nagenoeg vol, dus graag zo snel mogelijk aanmelden zodat je verzekerd bent van een plekje!

Opgave kan dit jaar via de webshop van KV Groningen! Er kan gelijk afgerekend worden en dus hoeven leden en leiding niet meer met geld over straat. De webshop gaat live op 22 oktober (of als het eerder lukt krijgen jullie daarvan bericht)

_________________________________________________________________________

WAAR:                  Kampeerboerderij Nijsingh Tilgrupsweg 5 , 8426 SN Appelscha. Tel: 0516-431201

VERVOER:            Jullie worden met de auto gebracht en gehaald. Daarvoor hebben wij de hulp nodig van je ouders.Wil je één van je ouders dit formulier laten invullen of ze kinderen kunnen brengen en/of halen?

VERTREK:             Naar Appelscha, Vrijdag 25 november 2016

We verzamelen bij het scholencomplex aan de Travertijnstraat 12 waar we ook een gymzaal hebben (oude Vinkenborg). Iedereen wordt om 18.45 verwacht met een volle buik! (avondeten is op vrijdag niet inbegrepen)

Terug naar Groningen, Zondag 27 november 2016 vanaf de Kampeerboerderij om ongeveer 15:30 uur. De kinderen worden thuis gebracht.

KOSTEN:               € 42,50 per persoon.

MEENEMEN:       Slaapzak, kussen, kussensloop, hoeslaken, bestek, bord, mok of beker (voorzien van naam). Pyjama of nachthemd, toiletartikelen, handdoek, washand, theedoek, warme kleding, regenkleding, extra kleding (Je kunt vies of nat worden!), laarzen, zorgverzekeringpas, medicijnen*, verkleedkleren voor de Bonte Avond, evt. wat kleingeld voor ’t snoepwinkeltje ZAKLANTAARN MET BATTERIJEN (denk hierom, je hebt hem echt nodig).

*LET OP:  Gebruik je een dieet of medicijnen, wil je dit dan duidelijk bij opgave vermelden

NIET MEE             : Mobiele telefoon: voor dringende zaken kan je gebruik maken van een telefoon van de leiding.

INFORMATIE        : Voor vragen kan je terecht bij Daphne Veldman webmaster@kvgroningen.nl (telefonisch ben ik de aankomende dagen/ weken slecht bereikbaar ivm eigen werkzaamheden)

OPGAVE OM TE RIJDEN: Onderstaande opgevraagde gegevens mailen naar webmaster@kvgroningen.nl (je kan (ook) een foto van het ingevulde maken en toesturen)

Naam Ouder:
Ik woon in de wijk (ivm vervoer):
Telefoonnr voor eventueel overleg:
Mail:
 Ik kan vrijdag ____ personen naar Appelscha brengen.
Dat is incl. mijn kind? De kinderen:___________________________________
 
 Ik kan zondag ____ personen uit Appelscha ophalen en thuisbrengen.
Dat is incl. mijn kind/de kinderen: ______________________

 

——————————————————————————————————————–

24-7-2016
Een nieuw kamp in het weekend van 25-27 november 

De nieuwe datum voor kamp is bekend! Van 25-27 november gaan we weer naar Kampeerboerderij Nijsingh. Aanmelden kan nog niet. Wanneer dat mogelijk is worden jullie er over bericht via de bekende kanalen.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Kamp is alweer ruim een week geleden. Wat was het gezellig en wat hadden we weer een grote groep! De foto’s staan al even online, maar hierbij ook wat leuke video’s die gemaakt zijn:

* record flik-flak op springkussen
* reeks sprongen
* ochtendgymnastiek
* reeks sprongen II
* ochtendgymnastiek II
* ochtendgymnastiek III
* kunstenvertoning turnen
* kunstenvertoning dans
* chillen op het springkussen
* stoelendans 

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Over een aantal weken is er weer zo’n te gek Kamp van Kracht en Vriendschap. Dit jaar gaan we naar kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha (www.nijsingh.info). Een ruime kampeerboerderij wat goed van pas komt want je mag ook dit jaar één vriendje of vriendinnetje meenemen. Op zaterdagavond hebben we een Bonte Avond en het lijkt ons leuk als jullie hiervoor verkleedkleren meenemen. Wat we verder allemaal gaan doen is nog een verrassing, maar ook dit jaar belooft het weer een gezellig, spannend maar vooral een sportief weekend te worden.

Wel kunnen we alvast verklappen dat er ook deze keer een snoepwinkeltje zal zijn waar je wat lekkers kunt kopen. Heb jij ook zin in zo’n gezellig weekend, geef je dan zo snel mogelijk op!

Het kamp is op 30 oktober t/m 1 november en voor alle kinderen van 8 t/m 15 jaar (een stoere 7-jarige is ook welkom!)

De aanmeldformulieren worden in de lessen uitgedeeld en je opgavestrookje kan je tezamen met het geld weer inleveren bij je train(st)er. Mocht je de les gemist hebben waarop de brieven werden uitgedeeld? Hier kan je het downloaden om je alsnog op te kunnen geven!

terug naar nieuws

Geef een reactie