Kijklessen

Onze lessen zijn besloten. Bij een eerste keer proeven mogen de ouders in de zaal blijven om te zien en te ervaren waar hun kind terecht komt, maar omwille van de kwaliteit van de les mogen ouders verder niet bij de les aanwezig zijn. Daarom worden er af en toe kijklessen georganiseerd. 

Kijk- & meedoenles Freerunning Vinkhuizen vrijdag 3 maart
Beste ouder(s)/verzorger(s),

Heeft u altijd al een keer mee willen doen aan een les freerunning of wilt u graag een keer komen kijken tijdens de les van uw zoon/dochter? Dat kan!!!

Vrijdag 3 maart bent u van harte uitgenodigd om tijdens de les Freerunning van uw zoon/dochter mee te doen / mee te maken. U gaat dan onder begeleiding van de trainer(s) en uw zoon/dochter ervaren hoe het is om te freerunnen. Sportkleding is verplicht bij deelname.

Wilt u liever niet meedoen, maar toch een keer komen kijken, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Hou er rekening mee, dat het in de zaal koud kan zijn. Advies is om extra warme kleren aan te trekken.

In verband met privacy kunt u uitsluitend alleen foto’s maken van uw zoon/dochter. Andere kinderen mogen hier niet bij opstaan. Graag uw begrip hiervoor.

Hiermee hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben en tot vrijdag 3 maart.

Met vriendelijke groet,
Rick Abbas (Freerunning trainer)

 

Geef een reactie