KV Cup – Clubkampioenschappen

Aan alle leden en hun ouders/verzorgers,

Zoals jullie wellicht wel weten is het beleid van KV Groningen gewijzigd als het gaat om deelname aan de wedstrijden van de KNGU. Voorheen mochten ook recreatieleden deelnemen. Vanaf dit seizoen is deelname aan de KNGU-wedstrijden alleen voor de selectieleden. Veel recreatieleden vinden het echter juist heel erg leuk om wedstrijden te turnen. Het is leuk om oefeningen te leren, om ze te laten zien en misschien zelfs wel een medaille te winnen! Daarom gaan wij voor alle recreatieleden van KV Groningen een wedstrijd organiseren, de clubkampioenschappen recreatie.

Waar en wanneer

Deze wedstrijd zal gehouden worden op zaterdag 17 juni in de sporthal aan de Zuiderweg 70 in Hoogkerk. Jouw wedstrijd zal een aantal uren duren. We kunnen nu nog niet zeggen of je ‘s morgens of ‘s middags aan de beurt bent, dat hangt af van het aantal kinderen dat zich op gaat geven. Hierover krijg je later nog een brief.

De wedstrijddag

Het wordt een recreatieve wedstrijd voor zowel de meisjes als de jongens. Je gaat laten zien wat je allemaal al kan op verschillende toestellen. Tussen de wedstrijden door zijn er demonstraties van de acrogym en de ritmische gymnastiek. Kortom, genoeg te beleven.

Opgave en kosten

Als je mee wilt doen, dan kan je je opgeven via de webshop.

Je koopt een deelnemerskaart van 10 euro en komt daarmee op de lijst te staan. Je ontvangt géén fysiek ticket alleen een bevestiging per email van de betaling. Informatie over de wedstrijd zelf volgt zowel per email als op de website.

Opgeven kan tot uiterlijk 1 april 2017.

Vrijwilligers gevraagd

Deze wedstrijddag kan niet doorgaan zonder ouders die ons willen helpen met de organisatie. U kunt dan denken aan de volgende taken: helpen met op- en afbouw van toestellen, maar ook mensen die wegwijzers en informatie ophangen,  mensen voor de catering,  begeleiden van de kinderen, ect. Dit jaar zoeken we ook ouders met een EHBO-diploma die EHBO willen zijn op deze dag.Als u ons een dag(deel) zou kunnen helpen, dan zijn wij (en alle turn(st)ers) u zeer dankbaar. Mail naar Sprongsgewijs@live.nl. Samen maken we er een superleuke wedstrijddag van!

Met vriendelijke groet,

De commissie Clubkampioenschappen KV

Vera, Suzan en Erzsi

…………………………………………………………………………………………………………………………..