Lid worden

Wil je je aanmelden? Meld je aan voor een proefles. Na 2 proeflessen krijg je van de leiding informatie over het inschrijven - via deze link kom je op de inschrijfpagina-, je lidmaatschap begint op datum van de inschrijvingskaart.

Informatie over contributie is te vinden op de pagina contributie, hier vind je ook alle informatie over hoe je je weer zou kunnen afmelden.

Niet voldoende inkomsten om de contributie te kunnen betalen? Dan helpen we graag met Stichting Leergeld en/of het jeugdsportfonds. Wij kunnen als vereniging geen aanvraag voor je doen, dat moeten je ouders zelf doen. Wel kunnen we als vereniging een jaarberekening opstellen met daarin de verantwoording van de juiste bedragen ten behoeve van de contributie en bijvoorbeeld de aanschaf van turnkleding.

Meld je altijd eerst aan via de inschrijfpagina. Je kan hierop aangeven dat je wil betalen middels een fonds. Wij kunnen dan je (kind) aanmelden bij de KNGU en daarmee val je onder de verzekering. De aanmelding wordt vervolgend doorgestuurd naar fonds@kvgroningen.nl. Deze afdeling maakt een jaarberekening en zal je deze per email toesturen. Helaas komt het regelmatig voor dat bedragen die ingediend zijn niet kloppen omdat St. Leergeld zelf op onze website kijkt en zaken over het hoofd ziet. Dat willen we graag voorkomen dus we benadrukken met klem contact op te nemen met onze fondsenafdeling voor de juiste afhandeling.

Lessen worden gedurende het hele jaar aangeboden met uitzondering van feest- & vakantiedagen. Soms worden er in de vakantie wel open lessen aangeboden. Houd daarvoor onze Facebookpagina en onze website in de gaten.

Heb je vragen over de lessen en/of de vereniging die niet op de website beantwoord worden? Stuur dan een mailtje naar webmaster@kvgroningen.nl