Sponsors

Dijkhuis Truckshop heeft voor het seizoen 2015/2016 een deel van de kleding voor de selectie streetdance gesponsord
Voor meer informatie over vrachtwagen modellen kunt u contact opnemen. Klik op het plaatje om naar de website te gaan

Wie is toch die club die zich achter op de vele trainingspakken presenteert? Dát gaan wij u nu vertellen.

Wij zijn de D&U groep, een onafhankelijk accountantskantoor met een vestiging in Groningen en Delfzijl. Met ca. 40 medewerkers zetten we ons in voor enkele honderden opdrachtgevers in Noord-Nederland. We zijn sterk in de traditionele accountantstaken. administreren, opstellen en controleren van jaarrekeningen en opstellen van belastingaangiften.

Daarnaast vragen ondernemers ons om mee vooruit te kijken, bij het bepalen van de  bedrijfsstrategie of helpen meedenken over investeringsbeslissingen, aan-verkoop van ondernemingen, of gewoon persoonlijke financiële planning. In ons klantenbestand ontbreken ook de not-for profit instellingen niet. Een andere benadering maar dezelfde basisbeginselen.

Wat vindt D&U belangrijk?
Als middelgrote onafhankelijke accountant zijn we bij D&U niet vergeten waar het om draait.  Het gaat uiteindelijk om de klant. Bij D&U hebben we er plezier in om de ondernemer te laten ondernemen, evenwichtige beslissingen te laten nemen, en zeker niet om hem of haar af te remmen.

We zijn gewoon………….Betrouwbaar, Ondernemend, en Betrokken.

Betrokken zijn we ook bij jong talent. Regelmatig begeleiden we accountancy en fiscale studenten en bieden we stageplaatsen aan.Motiveren en enthousiasmeren ligt in het karakter van één van de partners van D&U, Aart Veldman. Een bevlogen accountant met veel werkervaring in de accountancybranche en sinds 2005 werkzaam bij de D&U groep

Waarom sponsort D&U?
Van huis uit is Aart Veldman geïnteresseerd in sport. Hij studeerde in de 90ér jaren bij de Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding destijds in Arnhem (nu in Zwolle Windesheim). Hij heeft jaren gevoetbald, karate, ge(kick)bokst, gefietst en..……. geturnd. Als coach werkte hij voor een volleybal club en……. een turnvereniging.

Eén van zijn dochters is lid van Christelijke Gymnastiekvereniging “Kracht en Vriendschap” en zit zelfs in het bestuur. Dus toen de vraag kwam om de vereniging te sponsoren was een afspraak gauw gemaakt. Van het een kwam het ander. Want hoe moet zo’n sponsoring er dan uit zien? Een stevige onderhandeling volgde met pittige discussies, waarbij de lat steeds een stukje hoger werd gelegd. Tijdens deze onderhandelingen speelde het zogenaamde Epke Zonderland effect een belangrijke rol!

Uiteindelijk heeft dat erin geresulteerd dat alle selectieleden én leiding van K&V Groningen nu in het nieuw zijn gestoken en de trainingen en wedstrijden kunnen doen in allemaal gelijke trainingspakken gesponsord door de D&U Groep.

Wij stimuleren de sport en vinden het belangrijk dat je bij je vereniging op je plek bent en je veilig voelt om je sport te beoefenen, om de beste prestaties te leveren in competities of gewoon, omdat je het leuk vindt!

Sportieve groet,

D&U Groep