Survival 2017

Tussen alle leuke berichtgeving rondom de clubkampioenschappen is er helaas ook nog een mededeling die minder leuk is.

Het lukt ons niet dit jaar om een survival te organiseren. We voldoen helaas niet op tijd aan de juiste regelgeving om voor een vergunning in aanmerking te komen. Wel weten we nu precies waar we aan moeten denken en verwachten we dat we volgend jaar het seizoen weer kunnen afsluiten met de survival.

Erg jammer, maar gelukkig zijn er op veel plekken een leuke afsluiter in de les!
Onze lessen gaan net als de basisschool door tot en met 21 juli

…………………………………………………………………………………………………………………………..

de uitslagen zijn bekend en vele foto’s zijn gemaakt!

Ochtend: groepsparcours uitslag
Middag: duoparcours uitslag

En… we hebben slechts 1 gevonden voorwerp (heel netjes! dat is wel eens anders geweest!) Van wie is onderstaande zwarte legging?

………………………………………………………………………………………………

Alle deelnemers van het ochtendprogramma beginnen om 10.30
Graag uiterlijk 10.00uur aanwezig in verband met aanmelden!

Rond 13.15 zullen we klaar zijn inclusief prijsuitreiking (maar wel met een kleine slag om de arm)

De ochtendindeling – kleuters en groepsparcours

De eerste deelnemers van het middagparcours starten om 13.30.
de overige tijden staan in de indeling vermeld. Graag ook iedereen een half uur van tevoren aanwezig zijn!

de middagindeling – duoparcours

Tot morgen allemaal!

De indeling is bekend en is naar je toe gemaild.
Niet ontvangen, mail naar webmaster@kvgroningen.nl en je krijgt hem alsnog

Vrijdag wordt de definitieve versie op de website gezet gezien deze nu nog onderhevig is aan enkele aanpassingen

groeten Daphne

…………………………………………………………………………………………………………………..

Het is weer zover! Tijd voor onze afsluitende activiteit waar iedereen naar uitkijkt: De survival. Dit jaar speelt alles weer af op en rond de grote Zonneweide (Speelweide) waar ouders kunnen zitten, kijken én wellicht zelfs willen helpen want er zijn weer veel vrijwilligers nodig! Er zijn dit jaar verschillende mogelijkheden voor deelname. Deelnemers krijgen na afloop drinken en is er een winkeltje waar koffie, thee, fris, koek, snoep enz. te koop is.  Je moet wel zelf wat te eten meenemen.

De survival bestaat uit verschillende hindernissen en natuurlijke obstakels waarvoor veel doorzettingsvermogen en een goede conditie nodig is. Bij elke hindernis staat iemand die uitleg geeft en beoordeelt of de hindernis correct genomen is. Het af te leggen parcour wordt aangepast per leeftijdsgroep. Om veiligheidsredenen mogen tijdens de loop kleding en schoenen niet uit! De hindernissen worden uitgezet door mensen van KV Groningen. Voor eventuele schade aan- of verlies van kleding kan de vereniging niet aansprakelijk worden gesteld: trek dus oude kleding aan!

• Voor wie:  Voor alle leden van 3 t/m 80 jaar, je mag ook een vriendje of vriendinnetje opgeven
  • Waar:  Aanmelding en start/finish op de Zonneweide in het Stadspark (routing wordt aangegeven in Stadspark)
  • Starttijd:  De eerste groepen zullen om 10.30 beginnen (3-9jr), de laatste omstreeks 13.30 uur (10jr e.o.). Graag 30 minuten voor je starttijd aanwezig zijn. Zodra je er bent direct aanmelden bij de aanmeldtafel! De groepsindeling wordt vanaf 29 juni bekend gemaakt op de website www.kvgroningen.nl     LET OP: TIJDEN KUNNEN NOG WIJZIGEN
  • Prijsuitreiking:  Per leeftijdsgroep z.s.m. nadat de laatste deelnemers van die groep klaar zijn.
  • Kleding:  Echt nodig: lange broek en hoge gympen/ stevige schoenen. Tip: Trek oude kleren aan
  • Kosten: Per deelnemer €6,50, voor kleuters kost deelname €3,50 (3 t/m 6jr) Deelnamegeld met je opgavebriefjes graag in een gesloten envelop bijvoegen
  • Opgave:Tot 25 juni 2016, de opgavestrook inleveren bij de leiding of in de brievenbus op Paterwoldseweg 434
  • Assistentie: Bij elke hindernis hebben we minimaal 1 persoon nodig, dus bij deze vragen we om jullie hulp! Voor de deelnemers is het erg leuk ergens in het parcours een bekende tegen te komen. We hebben zeker 50 helpers nodig, bij elke hindernis moet ruim 6 uur een medewerker zijn, dus graag iedere helper minimaal 3 uur (dit gaat heel snel door de vaart van de survival). Voor opgave medewerker graag bijgevoegde strook invullen.

…………………………………………………………………………………………………………………..